Защо ми е нужна 360 обиколка в Streetview?

Какво е 360 градусова streetview обиколка?Вижте процеса на работа с нас. Наистина е толкова лесно!

Процес на 360 Streetview заснеманеНие работим бързо и професионално1. Консултирай се с нас безплатно!

На уговорената среща абсолютно безплатно ще отговорим на всички въпроси около заснемането. Заедно ще изчислим необходимият брой панорами и крайна цена.2. Заснемане на 360 градусова обиколка

В уречен удобен за Вас час наш екип ще посети обекта. Ще бъде извършено пълно 360 градусово заснемане според всички изисквания на Google3. Публикуване в Google и предоставяне на файлове

Ще публикуваме виртуалната обиколка в профила Ви в Google от 2 до 7 работни дни след заснемането. Предоставяме ви всички файлове за публикуване във Facebook или уебсайт.

Цени за заснемане и публикуванена 360 градусова обиколка на обекта ви в Streetview

Standart

300 лв / еднократно
 • Брой панорами 10
 • Продължителност заснемане 1 час
 • Асистенция профил в Google да
 • HDR заснемане да
 • Допълнителна панорама 20лв
 • Бонус - Профи снимки!

VIP

500 лв / еднократно
 • Брой панорами 20
 • Продължителност заснемане 2 часа
 • Асистенция профил в Google да
 • HDR заснемане да
 • Допълнителна панорама 15лв
 • Бонус - Профи снимки!

VIP+

800 / еднократно
 • Брой панорами 40
 • Продължителност заснемане 4 часа
 • Асистенция профил в Google да
 • HDR заснемане да
 • Допълнителна панорама 12,5лв
 • Бонус - Профи снимки!
Most Popular

SUPER

1300лв / еднократно
 • Брой панорами 80
 • Продължителност заснемане 7 часа
 • Асистенция профил в Google да
 • HDR заснемане да
 • Допълнителна панорама 10лв
 • Бонус - Профи снимки!

Последни виртуални разходкипоследни интересни проекти

 • Виж всички
 • 360 въздушни панорами
 • 360 панорами
 • Streetview заведения
 • Streetview хотели

Въпроси и отговори:Често задавани въпроси и техните отговори

Ползите от услугата

Ще ми донесат ли 360 панорамите нови клиенти?

Да. 360 обиколките са най – бързия и ефектен начин да представите вашият бизнес пред потенциалните си клиенти. Според проучване поръчано от Google 2 пъти повече клиенти биха резервирали вашето заведение или хотел, след като видят 360 градусови панорами на обекта ви.

Къде ще бъдат публикуване заснетите 360 панорами на обекта ми?

В ценовите пакети е включено безплатно публикуване на цялостната 360 обиколка в профила ви в Google. Обектът ще излиза в търсачката на Google, Google+ профила на обекта Ви и Google maps. Ако нямате Google профил (Google My Business), или той не е потвърден, ние ще Ви асистираме абсолютно безплатно.

Мога ли вградя 360 обиколката в сайта на обекта?

Да. Ние ще Ви представим елементарен код, който може да бъде поставен в сайта Ви и дава възможност обектът Ви да бъде разгледан точно така, както се вижда и в Google. Добавянето на този код в сайта ви е от изключително проста задача и изисква минимум познания.

Нещо повече – поставянето на 360 обиколка на сайта ще задържи по – дълго време потребителите на сайта ви, а това вече е от критично значение за позиционирането на сайта в Google.

Мога ли да ползвам 360 панорамите за Facebook страницата на обекта?

Да. От началото на юни 2016 г.  Facebook позволява поставянето и разглеждането на панорами в страниците. Нещо повече – според опита ни в поддържани от нас страници към момента панорамите достигат до 4-5 ПЪТИ по голям брой клиенти, от стандартните постове със снимки или текст. Ние ще ви предоставим файловете на панорамите с необходимите, заложени в тях EXIF данни. Необходимо е единствено да ги поставите на Android устройство и да ги качите през стандартен Facebook app (Не се поддържа качване от Facebook light app и FB page manager).

Мога ли да ползвам 360 обиколката за други рекламни участия в интернет?

Да. Стига да е позволено добавянето на HTML код от администраторите на сайта. Повечето каталози на заведения и хотели поддържат подобна функция, просто е необходимо да ги помолите, да качат съответния код в профила на обекта Ви.

Заснемане и подготовка

За колко време ще бъде заснет обекта ми?

Заснемането отнема около 1 час на 10 панорами. В рамките на това време е включен и резервен период. В рамките на това резервно време сме предвидили минутки за изчакване на клиенти, които не трябва да са в кадър, повтаряне на панорами в които персонал попада в кадър и други. Заедно ще подберем такъв час, който да има минимум клиенти.

Всеки ценови пакет си има време на заснемане. Към него могат да бъдат добавени и 10 мин за всяка допълнителна точка.

Може ли да бъде избегнато затварянето на обекта по времето на заснемане?

Затварянето на обекта не е задължително, но е препоръчително. Според политиката на Google на снимките, част от 360 панорама не трябва да се виждат лицата на клиентите. Не е естетично клиентите да присъстват със замазани лица. След консултация ще изберем период на заснемане, когато в обекта има минимум клиенти, за да не смущаваме нормалния Ви работен процес.

Мога ли сам да избера броя точки, които са необходими за представянето на обекта ми?

Ще договорим броя точки, след огледа, който е част от безплатната ни консултация. Не може обаче да бъдат нарушавани изискванията на Google за максимална дистанция между точки и заснемане на цялата търговска площ на обекта.

Как трябва да бъде подготвен обекта при заснемане?

За заведения:
– Обекта трябва да бъде със заредени прибори като за мероприятие. Това го прави по – атрактивен за разглеждащите потребители.
– Трябва да бъдат премахнати всички обекти които не изглеждат естетично – кошове, пепелници, рекламни брошури по масите, завехнали цветя и т.н.
– В перфектния вариант в конкретното помещение което се заснема, не трябва да има хора, освен нашият екип.

За хотели:
– Задължително трябва да бъдат заснети всички типове стаи според изискване на Google. Това означава, че от всеки тип стая трябва към момента на заснемане да поне 1 свободно и подготвено помещение. Също така задължителни са Лоби, Ресторант, Басейн и прилежащи обекти, Спа център, Фитнес и т.н. Изключение се прилага за обекти, които не са собственост на фирмата стопанисваща хотела.
– Помещенията за настаняване трябва да са перфектно изчистени, леглата да са оправени по възможно най – приятен за окото начин. Фруктиера с плодове или ваза с цветя са прекрасни допълнения към хотелския интериор. Банята трябва да е заредена с хотелски консумативи и кърпи.
– В общите части като Лоби, Лоби Бар, Басейн и т.н. трябва да бъде избран час с минимум клиенти.

За други:
Обектът ви трябва да е бъде подготвен в най – добрата му светлина,  чист, подреден и с минимум клиенти към часа на заснемане.

Какви типове бизнес могат да бъдат заснети с 360 панорами за Google?

Всички типове бизнес биха спечелили от популяризирането им чрез 360 панорами. Най – търсени сме от заведения, хотели, магазини, спа – центрове, ваканционни комплекси, затворени жилищни комплекси, голф игрища, магазини, мебелни шоурумове. Практически няма ограничение за тип бизнес, който не можем да заснемем.

Плащане и финансови детайли

Кога трябва да бъде направено плащането?

Плащането трябва да бъде направено няколко дни преди заснемането на обекта, по банков път.

Възможен е вариант за плащане на ръка непосредствено след заснемането на обекта, при което ние ще внесем парите в банковата си сметка. Моля имайте предвид, че ще бъде издадена фактура по банков път!

Издавате ли фактура?

Да. Ще ви бъде издадена опростена фактура. Фактурата ще бъде по банков път, като е препоръчително плащането също да е направено по банкова сметка.

Има ли отстъпки при заснемане на повече обекти?

Да. Моля свържете се с нас за повече подробности.

Какво не е включено в представените ценови пакети?

-В пакета не е включена цена за Photoshop обработка на детайли, които не желаете да бъдат виждани в 360 панорамата. Такива може да са напукани мазилки, ръжда по метални конструкции, детайли, които не желаете да присъстват, но не могат да бъдат скрити или преместени, както и всякакви несъвършенства на обекта.

-Допълнително се заплаща по 40 лв за всеки започнат час време, което фотографа чака по причини, който са свързани с организацията на обекта, а не с процеса на заснемане.

Технически детайли

Какво е качеството на панорамите, които заснемате?

Перфектно! Всички панорами се заснемат с най – високият вариант за HDR заснемане с 5 брекета. Гарантираме Ви невероятно качество на изображенията. Ние имаме огромен опит, професионални фотографи и най – добрата техника.

Какъв е размера / резолюцията на заснетите изображения?

360 Панорамите, които ще ви предоставим ще са с размер 10 000 на 5 000 пиксела и големина на файла около 50 mb на панорама. По ваше желание можем да ви изпратим и панорами с по – висока резолюция. Тя обаче ще заема повече дисково пространство, а разликите в качеството са незабележими дори при много големи монитори.

Съвременна ли е техниката с която заснемате?

Да, най – добрата. Всеки един компонент от техниката, която ползваме е сертифициран от Google за  да бъде заснемането безупречно. Нещо повече – възприети са най – високите изисквания на Google, още преди да започнат промените свързани намаляване на задължителните параметри от тяхна страна.

Чия е собствеността на панорамите – моя, ваша или на Google?

Вие ставате собственик на панорамите и можете да ги ползвате за всякакви маркетингови канали и за всички желани от вас цели. Ние ще ви ги представим файловете с размер 10 000 на 5 000 пиксела, както и IFRAME код на цялостната обиколка, който можете да ползвате за интеграция в сайтове и различни платформи. Файловете ще бъдат представени като линк от който могат да бъдат сваляни в рамките на 30 календарни дни.

Google съхранява 360 обиколката на вашият обект на собствен хостинг абсолютно безплатно. Тази информация ще бъде видима от всяка точка на света (освен Китай и 2-3 страни забранили Google ), 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Но дори да предположим, че има срив в Google Streetview услугата, вашите фалове вече са на сигурно място при вас.